Niels-Jørn Jensen er autoriseret guide og bor i dag sammen med sin kone Jette på Hammeren Fyr.

På de guidede ture viser han rundt i det der igennem mange år har været hans baghave.

Private ture
Året rundt kan der reserveres private guidede ture i området, skriv eller ring og hør nærmere:

e-mail: fyrtaarnet@hammerfyr.dk mobiltelefon: +45 30236474


Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Julestue

december 2 - december 3

Jul i fyrtårnet

Vi åbner dørene  kl. 11.00

I fyrpasserhuset er der mulighed for at få varmen, og gøre nogle spændende indkøb og nyde noget lunt i vores pop up café. Fyrtårnet er åbent, så man kan komme op og nyde udsigten. Begge dag kl. 13 er der guidede ture i området.

Traditionen tro vil der være noget at dufte til, smage på og en fryd for øjet. Igen i år vil der være varmet godt op i fyrpasserstuerene, hvor man kan samle inspiration og gøre nogle juleindkøb. Alt hvad der er til salg er lavet af dem der har tilknytning til fyret, og er derfor håndlavet unika af flittige hænder, der er blandt andet vævede, strikket, syede og lidt snedkerier i udstillingen.

Fyrtårnet er åbent for publikum og man kan snuse lidt til atmosfæren i de gamle bygninger, der har været holdt jul på Hammerknudens højeste top i 214 år og i fyrassistenthuset fra 1892 og frem til i dag.

De guide ture er i området, hvor storstilede udsigter og naturoplevelser er en del af turen, turen krydres med historier om Hammeren og fyret. Efter turen er det er det muligt at komme op i lanternerummet og nyde udsigten. I klart vejr er det muligt at se Sverige, Christiansø, Gudhjem og Vang.

Detaljer

Start:
december 2
Slut:
december 3

Arrangør

Niels-Jørn Jensen
Telefon:
+45 30236474
E-mail:
fyrmester@hammerenfyr.dk

Sted

Hammeren Fyr
Fyrvej 15
Allinge, 3770 Danmark
+ Google Map
Telefon:
+45 30 23 64 74